Имена на остров Питкерн Фамилии

Ако сте тук, това е, защото сте решили да потърсите 300-те най-често срещани фамилни имена в Питкерн. Със сигурност сте чували за някои фамилни имена Имена на остров Питкерн, но може да се изненадате да видите фамилни имена в този списък, които не сте знаели, че са толкова често срещани в страна като Питкерн. В този списък имаме напълно актуализирана статистическа информация за най-често срещаните фамилни имена сред Имена на остров Питкерн, така че ако търсите информация за това дали вашето фамилно име ще се открои в Питкерн, ви предупреждаваме, че ако не е в този списък, да, вашето фамилно име би било нещо необичайно в земите на Имена на остров Питкерн. Въпреки това, ако вашето фамилно име се появи сред тези 300 фамилни имена, страхуваме се, че ще трябва да се откроите с други качества, тъй като ще бъдете доста често срещани, що се отнася до фамилните имена за Имена на остров Питкерн

Най-често срещаните фамилни имена Имена на остров Питкерн

 1. Чрiстiан (16)
 2. Wаррен (12)
 3. Броwн (5)
 4. Wаррен-пеу (5)
 5. Ёунг (5)
 6. Грiффiтхс (2)
 7. Луптон-чрiстiан (1)
 8. Оькеефе (1)
 9. Жаqуес (1)
 10. Пеу (1)
 11. Еванс (1)
 12. Мензыс (1)
 13. Лутон-чрiстiан (1)

Знаехте ли всички тези фамилни имена от Питкерн?

Ако погледнете, до всяко фамилно име в този списък ще намерите номер. Това число е броят на хората, които носят това фамилно име в Питкерн. Разбира се, това е официалното число, дадено според последните статистически данни, направени в Питкерн, и те вземат предвид не Имена на остров Питкерн, но хора, които в момента живеят в страната. Така че е възможно да откриете в Питкерн фамилно име, за което отлично знаете, че не е Имена на остров Питкерн фамилно име, което може да ви помогне да добиете представа колко хора от същата страна, от която произхожда това фамилно име, са емигрирали в Питкерн и са се установили там.

Наличието на информация за фамилните имена ни помага да имаме информация за нашата история, но и за историята на различните страни. Знаейки кои фамилни имена са най-разпространени в Питкерн в момента, ни помага да направим моментна снимка на настоящата реалност в страната. По този начин и кръстосвайки тези данни, които имаме за настоящите Имена на остров Питкерн фамилни имена с най-разпространените Имена на остров Питкерн фамилни имена преди сто или двеста години, бихме могли да добием представа как се е променило Имена на остров Питкерн обществото и нивото на въздействие, което миграцията може да е имала в страна като Питкерн.

По подобен начин е интересно да се опитаме да открием какви са текущите данни за най-използваните фамилни имена в съседните на Питкерн държави и дали имат общи фамилни имена или, напротив, съвпаденията са минимални или не- съществуващ. По този начин можем да познаем какви отношения има Питкерн със съседните страни и дали е имало мобилност между страните или не. Както можете да видите, няколко прости статистически данни за фамилиите в Питкерн могат да предоставят много повече информация, отколкото може да изглежда на пръв поглед.

Били ли сте изненадани от някое от тези Имена на остров Питкерн фамилни имена?

Какво мислиш? Виждали ли сте вече в този списък с 300 фамилни имена от Питкерн някое, което е привлякло вниманието ви? Пропуснали ли сте някое фамилно име, което смятате, че е много често срещано в Питкерн, но се оказа, че не е в списъка? Ако продължите да търсите в други страни, със сигурност ще намерите това фамилно име, което сте смятали за Имена на остров Питкерн и което се оказва по-често срещано в друга страна от Питкерн. Понякога данните ни изненадват, но това е, което ни насърчава да искаме да знаем повече за фамилните имена и причините, поради които 300-те най-често срещани фамилни имена Имена на остров Питкерн са представените в този списък, а не други. Препоръчваме ви да продължите проучването си.