британски Фамилии

Ако сте тук, това е, защото сте решили да потърсите 300-те най-често срещани фамилни имена в Обединено кралство. Със сигурност сте чували за някои фамилни имена британски, но може да се изненадате да видите фамилни имена в този списък, които не сте знаели, че са толкова често срещани в страна като Обединено кралство. В този списък имаме напълно актуализирана статистическа информация за най-често срещаните фамилни имена сред британски, така че ако търсите информация за това дали вашето фамилно име ще се открои в Обединено кралство, ви предупреждаваме, че ако не е в този списък, да, вашето фамилно име би било нещо необичайно в земите на британски. Въпреки това, ако вашето фамилно име се появи сред тези 300 фамилни имена, страхуваме се, че ще трябва да се откроите с други качества, тъй като ще бъдете доста често срещани, що се отнася до фамилните имена за британски

Най-често срещаните фамилни имена британски

Знаехте ли всички тези фамилни имена от Обединено кралство?

Ако погледнете, до всяко фамилно име в този списък ще намерите номер. Това число е броят на хората, които носят това фамилно име в Обединено кралство. Разбира се, това е официалното число, дадено според последните статистически данни, направени в Обединено кралство, и те вземат предвид не британски, но хора, които в момента живеят в страната. Така че е възможно да откриете в Обединено кралство фамилно име, за което отлично знаете, че не е британски фамилно име, което може да ви помогне да добиете представа колко хора от същата страна, от която произхожда това фамилно име, са емигрирали в Обединено кралство и са се установили там.

Наличието на информация за фамилните имена ни помага да имаме информация за нашата история, но и за историята на различните страни. Знаейки кои фамилни имена са най-разпространени в Обединено кралство в момента, ни помага да направим моментна снимка на настоящата реалност в страната. По този начин и кръстосвайки тези данни, които имаме за настоящите британски фамилни имена с най-разпространените британски фамилни имена преди сто или двеста години, бихме могли да добием представа как се е променило британски обществото и нивото на въздействие, което миграцията може да е имала в страна като Обединено кралство.

По подобен начин е интересно да се опитаме да открием какви са текущите данни за най-използваните фамилни имена в съседните на Обединено кралство държави и дали имат общи фамилни имена или, напротив, съвпаденията са минимални или не- съществуващ. По този начин можем да познаем какви отношения има Обединено кралство със съседните страни и дали е имало мобилност между страните или не. Както можете да видите, няколко прости статистически данни за фамилиите в Обединено кралство могат да предоставят много повече информация, отколкото може да изглежда на пръв поглед.

Били ли сте изненадани от някое от тези британски фамилни имена?

Какво мислиш? Виждали ли сте вече в този списък с 300 фамилни имена от Обединено кралство някое, което е привлякло вниманието ви? Пропуснали ли сте някое фамилно име, което смятате, че е много често срещано в Обединено кралство, но се оказа, че не е в списъка? Ако продължите да търсите в други страни, със сигурност ще намерите това фамилно име, което сте смятали за британски и което се оказва по-често срещано в друга страна от Обединено кралство. Понякога данните ни изненадват, но това е, което ни насърчава да искаме да знаем повече за фамилните имена и причините, поради които 300-те най-често срещани фамилни имена британски са представените в този списък, а не други. Препоръчваме ви да продължите проучването си.