Фамилия Codrescu

Да знаете повече за фамилното име Codrescu означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Codrescu да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Codrescu.

Фамилното име Codrescu в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Codrescu, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Codrescu със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Codrescu

Преглед на карта на фамилия Codrescu

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Codrescu, за да получим точна информация за всички Codrescu, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Codrescu, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Codrescu, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Codrescu е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Codrescu в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Codrescu на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Codrescu, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Codrescu е по-често срещано фамилно име и в кои страни Codrescu е необичайно или несъществуващо фамилно име.

Често срещаме фамилии, подобни на Codrescu. Това се дължи на факта, че много пъти фамилията Codrescu претърпява мутации.

 1. Cadres
 2. Cedres
 3. Coderc
 4. Coderch
 5. Cadrecha
 6. Catres
 7. Cedrez
 8. Cideres
 9. Cidras
 10. Coderque
 11. Coduras
 12. Couderc
 13. Cowdrick
 14. Cudris
 15. Cedric
 16. Cedrick
 17. Cedraschi
 18. Cotric
 19. Coudures
 20. Cedrych
 21. Cudrici
 22. Cutress
 23. Cadarso
 24. Cadieres
 25. Catrice
 26. Cedars
 27. Cidraque
 28. Citores
 29. Coiduras
 30. Coutures
 31. Cuadras
 32. Cuadros
 33. Cedrik
 34. Codrigton
 35. Catrysse
 36. Coudrais
 37. Chodurski
 38. Cetares
 39. Cedraz
 40. Cudriz