Фамилия Codreanu

Да знаете повече за фамилното име Codreanu означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Codreanu да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Codreanu.

Фамилното име Codreanu в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Codreanu, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Codreanu със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Codreanu

Преглед на карта на фамилия Codreanu

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Codreanu, за да получим точна информация за всички Codreanu, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Codreanu, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Codreanu, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Codreanu е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Codreanu в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Codreanu на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Codreanu, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Codreanu е по-често срещано фамилно име и в кои страни Codreanu е необичайно или несъществуващо фамилно име.

Фактът, че при формирането на първите фамилни имена не съществуваше единно написание за фамилията Codreanu, прави възможно намирането на много фамилни имена, подобни на Codreanu.

 1. Codrean
 2. Codrianu
 3. Cadrana
 4. Cedran
 5. Cedrian
 6. Cidrian
 7. Codron
 8. Coderman
 9. Cudrano
 10. Cadreman
 11. Codrin
 12. Cadaran
 13. Caderan
 14. Caderno
 15. Cadierno
 16. Cadrin
 17. Catrano
 18. Cedrin
 19. Cedrini
 20. Cedron
 21. Cedrone
 22. Cedrun
 23. Cidranes
 24. Cidron
 25. Citrano
 26. Codorniu
 27. Coterman
 28. Cothern
 29. Cothran
 30. Cothren
 31. Cotrina
 32. Cotrino
 33. Cotrone
 34. Coudron
 35. Cuadreny
 36. Catrian
 37. Catryan
 38. Cadriene
 39. Cedrón
 40. Coderoni