Фамилия Codescu

Да знаете повече за фамилното име Codescu означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Codescu да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Codescu.

Фамилното име Codescu в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Codescu, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Codescu със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Codescu

Преглед на карта на фамилия Codescu

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Codescu, за да получим точна информация за всички Codescu, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Codescu, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Codescu, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Codescu е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Codescu в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Codescu на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Codescu, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Codescu е по-често срещано фамилно име и в кои страни Codescu е необичайно или несъществуващо фамилно име.

С течение на времето, фамилията Codescu претърпява някои промени в написанието си или начина на изговор.

Често срещаме фамилии, подобни на Codescu. Това се дължи на факта, че много пъти фамилията Codescu претърпява мутации.

Разбирането дали фамилията Codescu или някое от фамилните имена, подобни на нея, е било първо, не винаги е лесно. Това се дължи на факта, че има много причини, които може да са довели до промяна или изговор на фамилията Codescu по друг начин, като дава начало на нова фамилия Codescu с различен произход, но с общ корен.

 1. Codeca
 2. Codes
 3. Codeso
 4. Cades
 5. Chitescu
 6. Cides
 7. Codega
 8. Codez
 9. Codica
 10. Codici
 11. Cotes
 12. Codice
 13. Codis
 14. Caddick
 15. Cadek
 16. Cadez
 17. Cadus
 18. Caides
 19. Cates
 20. Caudes
 21. Chodos
 22. Chodosh
 23. Ciutacu
 24. Coates
 25. Coats
 26. Codazzi
 27. Codias
 28. Codjo
 29. Coets
 30. Cootes
 31. Coots
 32. Cotac
 33. Cotis
 34. Cotoc
 35. Cotos
 36. Cots
 37. Cottes
 38. Cottica
 39. Cotts
 40. Cotys