Фамилия Betterton

Да знаете повече за фамилното име Betterton означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Betterton да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Betterton.

Фамилното име Betterton в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Betterton, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Betterton със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Betterton

Преглед на карта на фамилия Betterton

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Betterton, за да получим точна информация за всички Betterton, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Betterton, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Betterton, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Betterton е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Betterton в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Betterton на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Betterton, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Betterton е по-често срещано фамилно име и в кои страни Betterton е необичайно или несъществуващо фамилно име.

С течение на времето, фамилията Betterton претърпява някои промени в написанието си или начина на изговор.

 1. Batterton
 2. Bitterton
 3. Betteridge
 4. Baderot
 5. Bat-erdene
 6. Beaudrot
 7. Bedortha
 8. Bethard
 9. Bethards
 10. Betoret
 11. Bettridge
 12. Baterdene
 13. Bitarte
 14. Bohdert
 15. Bedart
 16. Bittard
 17. Bedworth
 18. Bitritto
 19. Batarrita
 20. Baudart
 21. Beathard
 22. Bedard
 23. Beddard
 24. Bedward
 25. Bidart
 26. Bidarte
 27. Bodart
 28. Boddaert
 29. Bodurtha
 30. Boothroyd
 31. Boudart
 32. Boudrot
 33. Budworth
 34. Butard
 35. Badreddin
 36. Badredin
 37. Batard
 38. Beaudroit
 39. Botarda
 40. Butrat