Фамилия Betje

Да знаете повече за фамилното име Betje означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Betje да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Betje.

Фамилното име Betje в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Betje, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Betje със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Betje

Преглед на карта на фамилия Betje

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Betje, за да получим точна информация за всички Betje, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Betje, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Betje, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Betje е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Betje в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Betje на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Betje, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Betje е по-често срещано фамилно име и в кои страни Betje е необичайно или несъществуващо фамилно име.

Фактът, че при формирането на първите фамилни имена не съществуваше единно написание за фамилията Betje, прави възможно намирането на много фамилни имена, подобни на Betje.

 1. Betke
 2. Betse
 3. Batke
 4. Bedke
 5. Betes
 6. Bethge
 7. Bethke
 8. Betis
 9. Betise
 10. Betka
 11. Bets
 12. Betsey
 13. Bettes
 14. Bettez
 15. Bettge
 16. Betts
 17. Betz
 18. Butke
 19. Butze
 20. Betko
 21. Betco
 22. Betsy
 23. Bedj
 24. Betaj
 25. Betas
 26. Betzy
 27. Betsa
 28. Betzi
 29. Badge
 30. Badji
 31. Badjie
 32. Badke
 33. Badtke
 34. Baedke
 35. Baethke
 36. Baetz
 37. Batac
 38. Batch
 39. Bates
 40. Batez