Фамилия Ali

Да знаете повече за фамилното име Ali означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Ali да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Ali.

Фамилното име Ali в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Ali, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Ali със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Ali

Преглед на карта на фамилия Ali

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Ali, за да получим точна информация за всички Ali, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Ali, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Ali, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Ali е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Ali в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Ali на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Ali, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Ali е по-често срещано фамилно име и в кои страни Ali е необичайно или несъществуващо фамилно име.

Често срещаме фамилии, подобни на Ali. Това се дължи на факта, че много пъти фамилията Ali претърпява мутации.

 1. Aali
 2. Al
 3. Ala
 4. Alai
 5. Ale
 6. Alia
 7. Alie
 8. Alio
 9. Aliu
 10. All
 11. Alli
 12. Alo
 13. Aloi
 14. Alu
 15. Aly
 16. Auli
 17. Aili
 18. Alih
 19. Alii
 20. Alh
 21. Alwi
 22. Alhi
 23. Ahl
 24. Ahle
 25. Ahlo
 26. Aile
 27. Aill
 28. Ailli
 29. Alao
 30. Alau
 31. Alawi
 32. Alay
 33. Alea
 34. Alee
 35. Aleo
 36. Aleu
 37. Aley
 38. Alho
 39. Aliau
 40. Aliou