Фамилия Alexandre

Да знаете повече за фамилното име Alexandre означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Alexandre да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Alexandre.

Фамилното име Alexandre в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Alexandre, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Alexandre със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Alexandre

Преглед на карта на фамилия Alexandre

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Alexandre, за да получим точна информация за всички Alexandre, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Alexandre, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Alexandre, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Alexandre е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Alexandre в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Alexandre на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Alexandre, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Alexandre е по-често срещано фамилно име и в кои страни Alexandre е необичайно или несъществуващо фамилно име.

С течение на времето, фамилията Alexandre претърпява някои промени в написанието си или начина на изговор.

Често срещаме фамилии, подобни на Alexandre. Това се дължи на факта, че много пъти фамилията Alexandre претърпява мутации.

Фактът, че при формирането на първите фамилни имена не съществуваше единно написание за фамилията Alexandre, прави възможно намирането на много фамилни имена, подобни на Alexandre.

Не всички фамилни имена, подобни на фамилията Alexandre, имат връзка с нея. Понякога е възможно да се намерят фамилни имена, подобни на Alexandre, които имат различен произход и значение.

 1. Aleixandre
 2. Alejandre
 3. Alesandre
 4. Alexandra
 5. Alexandri
 6. Alexandro
 7. Alexandru
 8. Alexandr
 9. Alexandres
 10. Alexendre
 11. Alechandre
 12. Aleixandri
 13. Alejandra
 14. Alejandres
 15. Alejandrez
 16. Alejandro
 17. Alesandro
 18. Alexandar
 19. Alexander
 20. Alexandria
 21. Alexandris
 22. Alexandrou
 23. Alexandrov
 24. Alexandros
 25. Alexsandro
 26. Alesandra
 27. Alexsandra
 28. Aleksandre
 29. Aleixandra
 30. Alesandri
 31. Alejandri
 32. Alexandras
 33. Alecsandru
 34. Aleixendri
 35. Alejandria
 36. Alessandra
 37. Alessandri
 38. Alessandro
 39. Alexanco
 40. Alexandrescu