Фамилия Alexandra

Да знаете повече за фамилното име Alexandra означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Alexandra да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Alexandra.

Фамилното име Alexandra в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Alexandra, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Alexandra със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Alexandra

Преглед на карта на фамилия Alexandra

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Alexandra, за да получим точна информация за всички Alexandra, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Alexandra, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Alexandra, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Alexandra е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Alexandra в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Alexandra на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Alexandra, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Alexandra е по-често срещано фамилно име и в кои страни Alexandra е необичайно или несъществуващо фамилно име.

 1. Alejandra
 2. Alexandre
 3. Alexandri
 4. Alexandria
 5. Alexandro
 6. Alexandru
 7. Alexandr
 8. Alesandra
 9. Alexsandra
 10. Aleixandra
 11. Alexandras
 12. Aleixandre
 13. Aleixandri
 14. Alejandre
 15. Alejandria
 16. Alejandro
 17. Alesandre
 18. Alesandro
 19. Alessandra
 20. Alexandar
 21. Alexander
 22. Alexandris
 23. Alexandrou
 24. Alexandrov
 25. Alexandrova
 26. Aleksandra
 27. Alexandros
 28. Alexandrina
 29. Alexsandro
 30. Alesandri
 31. Alejandri
 32. Alexandres
 33. Alexendre
 34. Alexandrian
 35. Alcanda
 36. Alcantra
 37. Alechandre
 38. Alecsandru
 39. Aleixendri
 40. Alejandres