Фамилия Alexandar

Да знаете повече за фамилното име Alexandar означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Alexandar да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Alexandar.

Фамилното име Alexandar в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Alexandar, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Alexandar със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Alexandar

Преглед на карта на фамилия Alexandar

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Alexandar, за да получим точна информация за всички Alexandar, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Alexandar, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Alexandar, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Alexandar е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Alexandar в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Alexandar на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Alexandar, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Alexandar е по-често срещано фамилно име и в кои страни Alexandar е необичайно или несъществуващо фамилно име.

Често срещаме фамилии, подобни на Alexandar. Това се дължи на факта, че много пъти фамилията Alexandar претърпява мутации.

Фактът, че при формирането на първите фамилни имена не съществуваше единно написание за фамилията Alexandar, прави възможно намирането на много фамилни имена, подобни на Alexandar.

Грешки при писането, доброволни промени от страна на носителите, модификации поради езикови причини... Има много причини, поради които фамилията Alexandar може да е претърпяла промени или модификации, и от тези промени могат да се появят фамилни имена, подобни на фамилията Alexandar, както можем да видим.

 1. Alexander
 2. Alexandr
 3. Alexandra
 4. Alexandre
 5. Alexandri
 6. Alexandro
 7. Alexandru
 8. Alexanian
 9. Allexander
 10. Aleksandar
 11. Alexsander
 12. Alesander
 13. Alexanyan
 14. Algandar
 15. Alijandar
 16. Alexzander
 17. Alexandras
 18. Al-kandari
 19. Alcanar
 20. Alcanda
 21. Alcantar
 22. Aleixandre
 23. Aleixandri
 24. Alejandra
 25. Alejandre
 26. Alejandro
 27. Alesandre
 28. Alesandro
 29. Alexanco
 30. Alexandria
 31. Alexandris
 32. Alexandrou
 33. Alexandrov
 34. Aleksander
 35. Aleksandr
 36. Alexandros
 37. Alexsandro
 38. Alesandra
 39. Alexsandra
 40. Aleixandra