Фамилия Aleksi

Да знаете повече за фамилното име Aleksi означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Aleksi да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Aleksi.

Фамилното име Aleksi в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Aleksi, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Aleksi със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Aleksi

Преглед на карта на фамилия Aleksi

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Aleksi, за да получим точна информация за всички Aleksi, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Aleksi, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Aleksi, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Aleksi е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Aleksi в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Aleksi на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Aleksi, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Aleksi е по-често срещано фамилно име и в кои страни Aleksi е необичайно или несъществуващо фамилно име.

С течение на времето, фамилията Aleksi претърпява някои промени в написанието си или начина на изговор.

 1. Aleksa
 2. Alesi
 3. Alessi
 4. Aleks
 5. Aleksei
 6. Alecci
 7. Alecsa
 8. Alegi
 9. Ales
 10. Alesa
 11. Alesci
 12. Alese
 13. Alesia
 14. Alesio
 15. Alessio
 16. Alesso
 17. Aleus
 18. Alexi
 19. Allisi
 20. Aloisi
 21. Alosi
 22. Aloysi
 23. Alessia
 24. Aleksey
 25. Alexei
 26. Aleko
 27. Alasi
 28. Aleasa
 29. Alesse
 30. Aleke
 31. Alek
 32. Aluisi
 33. Alekseo
 34. Aless
 35. Aleksza
 36. Aleso
 37. Ahles
 38. Ailes
 39. Al-azi
 40. Alaise