Фамилия Aleksandar

Да знаете повече за фамилното име Aleksandar означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Aleksandar да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Aleksandar.

Фамилното име Aleksandar в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Aleksandar, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Aleksandar със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Aleksandar

Преглед на карта на фамилия Aleksandar

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Aleksandar, за да получим точна информация за всички Aleksandar, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Aleksandar, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Aleksandar, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Aleksandar е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Aleksandar в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Aleksandar на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Aleksandar, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Aleksandar е по-често срещано фамилно име и в кои страни Aleksandar е необичайно или несъществуващо фамилно име.

Фактът, че при формирането на първите фамилни имена не съществуваше единно написание за фамилията Aleksandar, прави възможно намирането на много фамилни имена, подобни на Aleksandar.

Разбирането дали фамилията Aleksandar или някое от фамилните имена, подобни на нея, е било първо, не винаги е лесно. Това се дължи на факта, че има много причини, които може да са довели до промяна или изговор на фамилията Aleksandar по друг начин, като дава начало на нова фамилия Aleksandar с различен произход, но с общ корен.

 1. Aleksander
 2. Aleksandr
 3. Aleksanyan
 4. Alexandar
 5. Aleksandra
 6. Aleksandrs
 7. Aleksandras
 8. Alexsander
 9. Alesander
 10. Aleksandre
 11. Al-kandari
 12. Alecsandru
 13. Aleksandrov
 14. Alesandre
 15. Alesandro
 16. Alessandra
 17. Alessandri
 18. Alessandro
 19. Alexander
 20. Alexandr
 21. Aliaksandr
 22. Alexsandro
 23. Alesandra
 24. Alexsandra
 25. Alesandri
 26. Al kandari
 27. Aleqsanyan
 28. Algandar
 29. Alijandar
 30. Alexzander
 31. Aleksano
 32. Aleksandruk
 33. Aleksandrev
 34. Aleksankin
 35. Aleksankov
 36. Alcanar
 37. Alcanda
 38. Alcantar
 39. Alechandre
 40. Aleixandre