Фамилия Alejandra

Да знаете повече за фамилното име Alejandra означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Alejandra да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Alejandra.

Фамилното име Alejandra в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Alejandra, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Alejandra със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Alejandra

Преглед на карта на фамилия Alejandra

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Alejandra, за да получим точна информация за всички Alejandra, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Alejandra, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Alejandra, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Alejandra е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Alejandra в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Alejandra на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Alejandra, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Alejandra е по-често срещано фамилно име и в кои страни Alejandra е необичайно или несъществуващо фамилно име.

С течение на времето, фамилията Alejandra претърпява някои промени в написанието си или начина на изговор.

 1. Alejandre
 2. Alejandria
 3. Alejandro
 4. Alexandra
 5. Alesandra
 6. Alejandri
 7. Alejandres
 8. Alejandrez
 9. Alesandre
 10. Alesandro
 11. Alessandra
 12. Alexandre
 13. Alexandri
 14. Alexandria
 15. Alexandro
 16. Alexandru
 17. Alexandr
 18. Alejandrina
 19. Aleksandra
 20. Alexsandra
 21. Aljandro
 22. Aleixandra
 23. Alesandri
 24. Alexandras
 25. Alcanda
 26. Alcantra
 27. Alechandre
 28. Alecsandru
 29. Aleixandre
 30. Aleixandri
 31. Alejandrino
 32. Alejano
 33. Alessandri
 34. Alessandria
 35. Alessandro
 36. Alexandar
 37. Alexander
 38. Alexandris
 39. Alexandrou
 40. Alexandrov