Фамилия Abdul-salam

Да знаете повече за фамилното име Abdul-salam означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abdul-salam да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abdul-salam.

Фамилното име Abdul-salam в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abdul-salam, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abdul-salam със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abdul-salam

Преглед на карта на фамилия Abdul-salam

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abdul-salam, за да получим точна информация за всички Abdul-salam, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abdul-salam, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abdul-salam, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abdul-salam е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abdul-salam в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abdul-salam на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abdul-salam, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abdul-salam е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abdul-salam е необичайно или несъществуващо фамилно име.

Често срещаме фамилии, подобни на Abdul-salam. Това се дължи на факта, че много пъти фамилията Abdul-salam претърпява мутации.

Не всички фамилни имена, подобни на фамилията Abdul-salam, имат връзка с нея. Понякога е възможно да се намерят фамилни имена, подобни на Abdul-salam, които имат различен произход и значение.

 1. Abdel-salam
 2. Abdulsalam
 3. Abdelsalam
 4. Abdul-samad
 5. Abdel salam
 6. Abdul-malak
 7. Abdul-ahad
 8. Abdul-hakim
 9. Abdul-jalil
 10. Abdul-karim
 11. Abdul-rahim
 12. Abdul-sattar
 13. Abdul samad
 14. Abdul-ali
 15. Abdulsatar
 16. Abdul satar
 17. Abdul halim
 18. Abdel-sattar
 19. Abdelhalim
 20. Abdelmalak
 21. Abdul-amir
 22. Abdul-aziz
 23. Abdul-baqi
 24. Abdul-basir
 25. Abdul-ghafar
 26. Abdul-hadi
 27. Abdul-hamid
 28. Abdul-haqq
 29. Abdul-jabbar
 30. Abdul-kareem
 31. Abdul-khaliq
 32. Abdul-majid
 33. Abdul-qadir
 34. Abdul-qayyum
 35. Abdul-rahman
 36. Abdul-rasul
 37. Abdul-raziq
 38. Abdul-razzaq
 39. Abdul-shakur
 40. Abdul-wadud