Фамилия Abdul-qadir

Да знаете повече за фамилното име Abdul-qadir означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abdul-qadir да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abdul-qadir.

Фамилното име Abdul-qadir в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abdul-qadir, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abdul-qadir със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abdul-qadir

Преглед на карта на фамилия Abdul-qadir

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abdul-qadir, за да получим точна информация за всички Abdul-qadir, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abdul-qadir, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abdul-qadir, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abdul-qadir е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abdul-qadir в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abdul-qadir на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abdul-qadir, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abdul-qadir е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abdul-qadir е необичайно или несъществуващо фамилно име.

Често срещаме фамилии, подобни на Abdul-qadir. Това се дължи на факта, че много пъти фамилията Abdul-qadir претърпява мутации.

Не всички фамилни имена, подобни на фамилията Abdul-qadir, имат връзка с нея. Понякога е възможно да се намерят фамилни имена, подобни на Abdul-qadir, които имат различен произход и значение.

Грешки при писането, доброволни промени от страна на носителите, модификации поради езикови причини... Има много причини, поради които фамилията Abdul-qadir може да е претърпяла промени или модификации, и от тези промени могат да се появят фамилни имена, подобни на фамилията Abdul-qadir, както можем да видим.

 1. Abdul-amir
 2. Abdul-basir
 3. Abdul-hadi
 4. Abdul-zahir
 5. Abdulkadir
 6. Abdul gadir
 7. Abd al-qadir
 8. Abdul quadir
 9. Abdelqader
 10. Abdul-aziz
 11. Abdul-baqi
 12. Abdul-hakim
 13. Abdul-hamid
 14. Abdul-jalil
 15. Abdul-karim
 16. Abdul-majid
 17. Abdul-rahim
 18. Abdul-raziq
 19. Abdul-wadud
 20. Abdul-wahid
 21. Abdul-wakil
 22. Abdulhadi
 23. Abdul-latif
 24. Abdelgadir
 25. Abdel-hadi
 26. Abdelkadir
 27. Abdul amir
 28. Abdul-ali
 29. Abdul nasir
 30. Abdul gadhir
 31. Abdul qawi
 32. Abdel-kader
 33. Abdulkader
 34. Abdelhadi
 35. Abdelkader
 36. Abdul-ahad
 37. Abdul-gafoor
 38. Abdul-ghafar
 39. Abdul-ghafur
 40. Abdul-ghani