Фамилия Abdollah

Да знаете повече за фамилното име Abdollah означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abdollah да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abdollah.

Фамилното име Abdollah в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abdollah, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abdollah със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abdollah

Преглед на карта на фамилия Abdollah

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abdollah, за да получим точна информация за всички Abdollah, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abdollah, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abdollah, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abdollah е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abdollah в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abdollah на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abdollah, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abdollah е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abdollah е необичайно или несъществуващо фамилно име.

Често срещаме фамилии, подобни на Abdollah. Това се дължи на факта, че много пъти фамилията Abdollah претърпява мутации.

 1. Abdallah
 2. Abdellah
 3. Abdillah
 4. Abdollahi
 5. Abdullah
 6. Abdoullah
 7. Abd-allah
 8. Abdalla
 9. Abdallahi
 10. Abdelah
 11. Abdelilah
 12. Abdella
 13. Abdellahi
 14. Abdilla
 15. Abdillahi
 16. Abdola
 17. Abdulah
 18. Abdulla
 19. Abdullahi
 20. Abdullahu
 21. Abdoulahi
 22. Abdalah
 23. Abdelelah
 24. Abduallah
 25. Abd allah
 26. Aabdullah
 27. Abdalaah
 28. Abdoullahi
 29. Abdel-lah
 30. Abdoula
 31. Abdylla
 32. Abdeallah
 33. Abdel lah
 34. Abadilla
 35. Abdala
 36. Abdalahe
 37. Abdalahi
 38. Abdela
 39. Abdelaal
 40. Abdelhak