Фамилия Abdel

Да знаете повече за фамилното име Abdel означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abdel да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abdel.

Фамилното име Abdel в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abdel, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abdel със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abdel

Преглед на карта на фамилия Abdel

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abdel, за да получим точна информация за всички Abdel, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abdel, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abdel, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abdel е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abdel в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abdel на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abdel, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abdel е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abdel е необичайно или несъществуващо фамилно име.

С течение на времето, фамилията Abdel претърпява някои промени в написанието си или начина на изговор.

Не всички фамилни имена, подобни на фамилията Abdel, имат връзка с нея. Понякога е възможно да се намерят фамилни имена, подобни на Abdel, които имат различен произход и значение.

Разбирането дали фамилията Abdel или някое от фамилните имена, подобни на нея, е било първо, не винаги е лесно. Това се дължи на факта, че има много причини, които може да са довели до промяна или изговор на фамилията Abdel по друг начин, като дава начало на нова фамилия Abdel с различен произход, но с общ корен.

 1. Abdela
 2. Abdul
 3. Abdiel
 4. Abdil
 5. Abdal
 6. Abdol
 7. Abdeli
 8. Abd el
 9. Abadal
 10. Abdala
 11. Abdali
 12. Abdelah
 13. Abdella
 14. Abdelli
 15. Abdill
 16. Abdola
 17. Abdool
 18. Abdoul
 19. Abdula
 20. Abedul
 21. Abdaly
 22. Abidal
 23. Abdall
 24. Abdoli
 25. Abetel
 26. Abdyli
 27. Abduli
 28. Abdule
 29. Abdile
 30. Abdila
 31. Abdull
 32. Aptel
 33. Abatal
 34. Abdalla
 35. Abdelaal
 36. Abdelali
 37. Abdelhak
 38. Abdelhay
 39. Abdellah
 40. Abdilla