Фамилия Abde

Да знаете повече за фамилното име Abde означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abde да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abde.

Фамилното име Abde в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abde, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abde със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abde

Преглед на карта на фамилия Abde

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abde, за да получим точна информация за всички Abde, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abde, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abde, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abde е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abde в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abde на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abde, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abde е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abde е необичайно или несъществуващо фамилно име.

С течение на времето, фамилията Abde претърпява някои промени в написанието си или начина на изговор.

Фактът, че при формирането на първите фамилни имена не съществуваше единно написание за фамилията Abde, прави възможно намирането на много фамилни имена, подобни на Abde.

Разбирането дали фамилията Abde или някое от фамилните имена, подобни на нея, е било първо, не винаги е лесно. Това се дължи на факта, че има много причини, които може да са довели до промяна или изговор на фамилията Abde по друг начин, като дава начало на нова фамилия Abde с различен произход, но с общ корен.

 1. Abade
 2. Abd
 3. Abdi
 4. Abdo
 5. Abdu
 6. Abdy
 7. Abide
 8. Abda
 9. Abdey
 10. Abdee
 11. Abdie
 12. Abdeh
 13. Abad
 14. Abada
 15. Abadi
 16. Abadie
 17. Abady
 18. Abat
 19. Abate
 20. Abdoo
 21. Abdou
 22. Abdow
 23. Abed
 24. Abedi
 25. Abet
 26. Abete
 27. Abid
 28. Abida
 29. Abidi
 30. Abot
 31. Abt
 32. Abud
 33. Abut
 34. Apte
 35. Avdi
 36. Abeide
 37. Abeed
 38. Aabade
 39. Abdii
 40. Abuda