Фамилия Abdallahi

Да знаете повече за фамилното име Abdallahi означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abdallahi да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abdallahi.

Фамилното име Abdallahi в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abdallahi, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abdallahi със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abdallahi

Преглед на карта на фамилия Abdallahi

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abdallahi, за да получим точна информация за всички Abdallahi, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abdallahi, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abdallahi, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abdallahi е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abdallahi в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abdallahi на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abdallahi, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abdallahi е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abdallahi е необичайно или несъществуващо фамилно име.

Често срещаме фамилии, подобни на Abdallahi. Това се дължи на факта, че много пъти фамилията Abdallahi претърпява мутации.

Разбирането дали фамилията Abdallahi или някое от фамилните имена, подобни на нея, е било първо, не винаги е лесно. Това се дължи на факта, че има много причини, които може да са довели до промяна или изговор на фамилията Abdallahi по друг начин, като дава начало на нова фамилия Abdallahi с различен произход, но с общ корен.

 1. Abdalahi
 2. Abdallah
 3. Abdellahi
 4. Abdillahi
 5. Abdollahi
 6. Abdullahi
 7. Abd-allah
 8. Abdalahe
 9. Abdalla
 10. Abdallaoui
 11. Abdellah
 12. Abdellati
 13. Abdillah
 14. Abdulahi
 15. Abdullah
 16. Abdullahu
 17. Abdollah
 18. Abdoulahi
 19. Abdalah
 20. Abduallah
 21. Abd allah
 22. Abdellali
 23. Abdalaah
 24. Abdoullahi
 25. Avdullahi
 26. Abdelahi
 27. Abdalnabi
 28. Abdeallah
 29. Abdellawi
 30. Abdala
 31. Abdali
 32. Abdelah
 33. Abdelali
 34. Abdelhadi
 35. Abdelilah
 36. Abdella
 37. Abdellaoui
 38. Abdellatif
 39. Abdelli
 40. Abdelnabi