Фамилия Abdallah

Да знаете повече за фамилното име Abdallah означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abdallah да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abdallah.

Фамилното име Abdallah в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abdallah, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abdallah със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abdallah

Преглед на карта на фамилия Abdallah

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abdallah, за да получим точна информация за всички Abdallah, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abdallah, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abdallah, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abdallah е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abdallah в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abdallah на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abdallah, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abdallah е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abdallah е необичайно или несъществуващо фамилно име.

Често срещаме фамилии, подобни на Abdallah. Това се дължи на факта, че много пъти фамилията Abdallah претърпява мутации.

Разбирането дали фамилията Abdallah или някое от фамилните имена, подобни на нея, е било първо, не винаги е лесно. Това се дължи на факта, че има много причини, които може да са довели до промяна или изговор на фамилията Abdallah по друг начин, като дава начало на нова фамилия Abdallah с различен произход, но с общ корен.

 1. Abd-allah
 2. Abdalla
 3. Abdallahi
 4. Abdellah
 5. Abdillah
 6. Abdullah
 7. Abdollah
 8. Abdalah
 9. Abduallah
 10. Abd allah
 11. Abdalaah
 12. Abdeallah
 13. Abdala
 14. Abdalahe
 15. Abdalahi
 16. Abdelah
 17. Abdelilah
 18. Abdella
 19. Abdellahi
 20. Abdilla
 21. Abdillahi
 22. Abdollahi
 23. Abdulah
 24. Abdulla
 25. Abdullahi
 26. Abdullahu
 27. Abdelelah
 28. Aabdullah
 29. Abdoullah
 30. Abdall
 31. Abdalat
 32. Abeidallah
 33. Abdel-lah
 34. Abdylla
 35. Abdel lah
 36. Abadalalh
 37. Abadilla
 38. Abdali
 39. Abdallaoui
 40. Abdela