Фамилия Abdali

Да знаете повече за фамилното име Abdali означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abdali да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abdali.

Фамилното име Abdali в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abdali, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abdali със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abdali

Преглед на карта на фамилия Abdali

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abdali, за да получим точна информация за всички Abdali, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abdali, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abdali, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abdali е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abdali в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abdali на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abdali, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abdali е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abdali е необичайно или несъществуващо фамилно име.

С течение на времето, фамилията Abdali претърпява някои промени в написанието си или начина на изговор.

Често срещаме фамилии, подобни на Abdali. Това се дължи на факта, че много пъти фамилията Abdali претърпява мутации.

Фактът, че при формирането на първите фамилни имена не съществуваше единно написание за фамилията Abdali, прави възможно намирането на много фамилни имена, подобни на Abdali.

Разбирането дали фамилията Abdali или някое от фамилните имена, подобни на нея, е било първо, не винаги е лесно. Това се дължи на факта, че има много причини, които може да са довели до промяна или изговор на фамилията Abdali по друг начин, като дава начало на нова фамилия Abdali с различен произход, но с общ корен.

 1. Abdala
 2. Abdaly
 3. Abdall
 4. Abdal
 5. Abidali
 6. Abdoli
 7. Abdyli
 8. Abduli
 9. Abdeli
 10. Abadal
 11. Abdalahi
 12. Abdalla
 13. Abdel
 14. Abdela
 15. Abdelali
 16. Abdelli
 17. Abdill
 18. Abdola
 19. Abdul
 20. Abdula
 21. Abdulai
 22. Avdyli
 23. Abdalah
 24. Abdil
 25. Abidal
 26. Abidaly
 27. Abdiwali
 28. Abdalat
 29. Abdi ali
 30. Abdule
 31. Abdile
 32. Avduli
 33. Abdila
 34. Abdol
 35. Avdala
 36. Abdull
 37. Abatal
 38. Abdalahe
 39. Abdallah
 40. Abdallahi