Фамилия Abdalahi

Да знаете повече за фамилното име Abdalahi означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abdalahi да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abdalahi.

Фамилното име Abdalahi в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abdalahi, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abdalahi със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abdalahi

Преглед на карта на фамилия Abdalahi

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abdalahi, за да получим точна информация за всички Abdalahi, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abdalahi, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abdalahi, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abdalahi е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abdalahi в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abdalahi на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abdalahi, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abdalahi е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abdalahi е необичайно или несъществуващо фамилно име.

Фактът, че при формирането на първите фамилни имена не съществуваше единно написание за фамилията Abdalahi, прави възможно намирането на много фамилни имена, подобни на Abdalahi.

Разбирането дали фамилията Abdalahi или някое от фамилните имена, подобни на нея, е било първо, не винаги е лесно. Това се дължи на факта, че има много причини, които може да са довели до промяна или изговор на фамилията Abdalahi по друг начин, като дава начало на нова фамилия Abdalahi с различен произход, но с общ корен.

 1. Abdalahe
 2. Abdallahi
 3. Abdulahi
 4. Abdalah
 5. Abdelahi
 6. Abdala
 7. Abdali
 8. Abdallah
 9. Abdelah
 10. Abdelali
 11. Abdellahi
 12. Abdillahi
 13. Abdollahi
 14. Abdulah
 15. Abdulai
 16. Abdullahi
 17. Abdoulahi
 18. Abdelati
 19. Abdalaah
 20. Abdalat
 21. Abdulahu
 22. Abdalnabi
 23. Abadalalh
 24. Abd-allah
 25. Abdalla
 26. Abdallaoui
 27. Abdela
 28. Abdelaal
 29. Abdelatif
 30. Abdelaziz
 31. Abdelhadi
 32. Abdellah
 33. Abdellati
 34. Abdelli
 35. Abdelnabi
 36. Abdelrahim
 37. Abdillah
 38. Abdola
 39. Abdula
 40. Abdulahad