Фамилия Abd

Да знаете повече за фамилното име Abd означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abd да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abd.

Фамилното име Abd в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abd, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abd със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abd

Преглед на карта на фамилия Abd

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abd, за да получим точна информация за всички Abd, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abd, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abd, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abd е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abd в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abd на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abd, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abd е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abd е необичайно или несъществуващо фамилно име.

С течение на времето, фамилията Abd претърпява някои промени в написанието си или начина на изговор.

Често срещаме фамилии, подобни на Abd. Това се дължи на факта, че много пъти фамилията Abd претърпява мутации.

Фактът, че при формирането на първите фамилни имена не съществуваше единно написание за фамилията Abd, прави възможно намирането на много фамилни имена, подобни на Abd.

Не всички фамилни имена, подобни на фамилията Abd, имат връзка с нея. Понякога е възможно да се намерят фамилни имена, подобни на Abd, които имат различен произход и значение.

Грешки при писането, доброволни промени от страна на носителите, модификации поради езикови причини... Има много причини, поради които фамилията Abd може да е претърпяла промени или модификации, и от тези промени могат да се появят фамилни имена, подобни на фамилията Abd, както можем да видим.

 1. Abad
 2. Abdi
 3. Abdo
 4. Abdu
 5. Abdy
 6. Abed
 7. Abid
 8. Abt
 9. Abud
 10. Abda
 11. Abde
 12. Aabid
 13. Abada
 14. Abade
 15. Abadi
 16. Abady
 17. Abaid
 18. Abat
 19. Abbad
 20. Abdoo
 21. Abdou
 22. Abdow
 23. Abedi
 24. Abeid
 25. Abet
 26. Abida
 27. Abide
 28. Abidi
 29. Abood
 30. Abot
 31. Aboud
 32. Abut
 33. Apt
 34. Avad
 35. Avdi
 36. Apid
 37. Apud
 38. Aabed
 39. Abdey
 40. Aft