Фамилия Abbazi

Да знаете повече за фамилното име Abbazi означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abbazi да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abbazi.

Фамилното име Abbazi в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abbazi, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abbazi със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abbazi

Преглед на карта на фамилия Abbazi

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abbazi, за да получим точна информация за всички Abbazi, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abbazi, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abbazi, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abbazi е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abbazi в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abbazi на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abbazi, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abbazi е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abbazi е необичайно или несъществуващо фамилно име.

Разбирането дали фамилията Abbazi или някое от фамилните имена, подобни на нея, е било първо, не винаги е лесно. Това се дължи на факта, че има много причини, които може да са довели до промяна или изговор на фамилията Abbazi по друг начин, като дава начало на нова фамилия Abbazi с различен произход, но с общ корен.

 1. Abazi
 2. Abbasi
 3. Abbazia
 4. Abbaci
 5. Abasi
 6. Abaz
 7. Abaza
 8. Abbaco
 9. Abbas
 10. Abbass
 11. Abbassi
 12. Abaqi
 13. Aabbasi
 14. Abaco
 15. Abaga
 16. Abagiu
 17. Abajo
 18. Abas
 19. Abaso
 20. Abass
 21. Abassi
 22. Abbes
 23. Abbis
 24. Abbs
 25. Abeiza
 26. Abezia
 27. Abghi
 28. Abici
 29. Abiosi
 30. Abja
 31. Aboza
 32. Apaza
 33. Aubac
 34. Aubach
 35. Aubais
 36. Abiaga
 37. Abaca
 38. Abegi
 39. Apaz
 40. Abisai