Фамилия Abazi

Да знаете повече за фамилното име Abazi означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abazi да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abazi.

Фамилното име Abazi в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abazi, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abazi със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abazi

Преглед на карта на фамилия Abazi

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abazi, за да получим точна информация за всички Abazi, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abazi, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abazi, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abazi е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abazi в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abazi на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abazi, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abazi е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abazi е необичайно или несъществуващо фамилно име.

Фактът, че при формирането на първите фамилни имена не съществуваше единно написание за фамилията Abazi, прави възможно намирането на много фамилни имена, подобни на Abazi.

Разбирането дали фамилията Abazi или някое от фамилните имена, подобни на нея, е било първо, не винаги е лесно. Това се дължи на факта, че има много причини, които може да са довели до промяна или изговор на фамилията Abazi по друг начин, като дава начало на нова фамилия Abazi с различен произход, но с общ корен.

 1. Abasi
 2. Abaz
 3. Abaza
 4. Abaqi
 5. Abbazi
 6. Abaco
 7. Abaga
 8. Abagiu
 9. Abajo
 10. Abas
 11. Abaso
 12. Abass
 13. Abassi
 14. Abbasi
 15. Abbazia
 16. Abezia
 17. Abghi
 18. Abici
 19. Aboza
 20. Apaza
 21. Abaca
 22. Abegi
 23. Apaz
 24. Aboki
 25. Abbaci
 26. Abac
 27. Abssi
 28. Abaj
 29. Abase
 30. Abaka
 31. Abachi
 32. Absi
 33. Abuz
 34. Abasa
 35. Abiza
 36. Abacho
 37. Abaiga
 38. Abbaco
 39. Abbas
 40. Abbass