Фамилия Abazan

Да знаете повече за фамилното име Abazan означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abazan да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abazan.

Фамилното име Abazan в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abazan, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abazan със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abazan

Преглед на карта на фамилия Abazan

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abazan, за да получим точна информация за всички Abazan, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abazan, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abazan, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abazan е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abazan в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abazan на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abazan, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abazan е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abazan е необичайно или несъществуващо фамилно име.

С течение на времето, фамилията Abazan претърпява някои промени в написанието си или начина на изговор.

Фактът, че при формирането на първите фамилни имена не съществуваше единно написание за фамилията Abazan, прави възможно намирането на много фамилни имена, подобни на Abazan.

 1. Abazyan
 2. Abuzan
 3. Abozan
 4. Abajian
 5. Abasyan
 6. Abajyan
 7. Abjean
 8. Abakyn
 9. Abaijon
 10. Abegon
 11. Abejon
 12. Abeken
 13. Abigon
 14. Abizanda
 15. Abson
 16. Afghan
 17. Aivazian
 18. Avagyan
 19. Avakian
 20. Avakyan
 21. Avejan
 22. Ayvazian
 23. Ayvazyan
 24. Avgan
 25. Aivazyan
 26. Abbasian
 27. Avezon
 28. Afgan
 29. Abeijon
 30. Afghani
 31. Apchon
 32. Avesani
 33. Avezzano
 34. Avison
 35. Avizanda
 36. Abagnale
 37. Abagnara
 38. Apikyan
 39. Afsana
 40. Afgani