Фамилия Abaz

Да знаете повече за фамилното име Abaz означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abaz да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abaz.

Фамилното име Abaz в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abaz, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abaz със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abaz

Преглед на карта на фамилия Abaz

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abaz, за да получим точна информация за всички Abaz, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abaz, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abaz, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abaz е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abaz в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abaz на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abaz, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abaz е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abaz е необичайно или несъществуващо фамилно име.

Често срещаме фамилии, подобни на Abaz. Това се дължи на факта, че много пъти фамилията Abaz претърпява мутации.

 1. Abas
 2. Abaza
 3. Abazi
 4. Apaz
 5. Abac
 6. Abaj
 7. Abuz
 8. Abaco
 9. Abaga
 10. Abajo
 11. Abasi
 12. Abaso
 13. Abass
 14. Abbas
 15. Abbs
 16. Abes
 17. Abis
 18. Abja
 19. Abjo
 20. Abke
 21. Abos
 22. Aboza
 23. Abys
 24. Apaez
 25. Apaza
 26. Aubac
 27. Aviz
 28. Apez
 29. Abaca
 30. Abs
 31. Aabac
 32. Aabak
 33. Abc
 34. Abaqi
 35. Abase
 36. Ayvaz
 37. Abaka
 38. Abbazi
 39. Abg
 40. Abuak