Фамилия Abaunza

Да знаете повече за фамилното име Abaunza означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abaunza да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abaunza.

Фамилното име Abaunza в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abaunza, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abaunza със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abaunza

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abaunza, за да получим точна информация за всички Abaunza, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abaunza, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abaunza, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abaunza е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abaunza в света

 1. Колумбия (2204)
 2. Мексико (444)
 3. Съединени щати (398)
 4. Никарагуа (318)
 5. Испания (160)
 6. Аржентина (70)
 7. Венецуела (43)
 8. Коста Рика (35)
 9. Панама (13)
 10. Бразилия (13)
 11. Канада (13)
 12. Еквадор (10)
 13. Ел Салвадор (3)
 14. Швейцария (3)
 15. Перу (2)
 16. Франция (2)
 17. Хондурас (2)
 18. Пуерто Рико (1)
 19. Австралия (1)
 20. Англия (1)
 21. Гватемала (1)
 22. Хонконг (1)
 23. Коморски острови (1)
 24. Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abaunza на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abaunza, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abaunza е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abaunza е необичайно или несъществуващо фамилно име.