Фамилия Abate

Да знаете повече за фамилното име Abate означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abate да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abate.

Фамилното име Abate в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abate, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abate със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abate

Преглед на карта на фамилия Abate

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abate, за да получим точна информация за всички Abate, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abate, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abate, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abate е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abate в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abate на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abate, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abate е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abate е необичайно или несъществуващо фамилно име.

Често срещаме фамилии, подобни на Abate. Това се дължи на факта, че много пъти фамилията Abate претърпява мутации.

Грешки при писането, доброволни промени от страна на носителите, модификации поради езикови причини... Има много причини, поради които фамилията Abate може да е претърпяла промени или модификации, и от тези промени могат да се появят фамилни имена, подобни на фамилията Abate, както можем да видим.

 1. Abade
 2. Abat
 3. Abata
 4. Abati
 5. Abato
 6. Abbate
 7. Abete
 8. Apate
 9. Abatte
 10. Abad
 11. Abada
 12. Abadi
 13. Abadie
 14. Abady
 15. Abaid
 16. Abaito
 17. Abbati
 18. Abbiate
 19. Abet
 20. Abeti
 21. Abiati
 22. Abide
 23. Abito
 24. Abot
 25. Abott
 26. Abt
 27. Abut
 28. Abuta
 29. Apat
 30. Apata
 31. Apte
 32. Avati
 33. Apatie
 34. Abaut
 35. Aabade
 36. Abde
 37. Abbat
 38. Abait
 39. Abit
 40. Abbade