Фамилия Abanqueiro

Да знаете повече за фамилното име Abanqueiro означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abanqueiro да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abanqueiro.

Фамилното име Abanqueiro в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abanqueiro, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abanqueiro със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abanqueiro

Преглед на карта на фамилия Abanqueiro

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abanqueiro, за да получим точна информация за всички Abanqueiro, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abanqueiro, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abanqueiro, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abanqueiro е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abanqueiro в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abanqueiro на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abanqueiro, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abanqueiro е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abanqueiro е необичайно или несъществуващо фамилно име.

С течение на времето, фамилията Abanqueiro претърпява някои промени в написанието си или начина на изговор.

 1. Abancens
 2. Abances
 3. Abanco
 4. Abancourt
 5. Abango
 6. Abanses
 7. Abensperg
 8. Abinger
 9. Avansino
 10. Avanzino
 11. Abencio
 12. Afanasenko
 13. Abenezer
 14. Abensur
 15. Abang
 16. Abans
 17. Abaunz
 18. Abaunza
 19. Abbonizio
 20. Abengozar
 21. Abenojar
 22. Abinzano
 23. Abonce
 24. Abonjo
 25. Afanase
 26. Afanasiev
 27. Aibangbee
 28. Aponcio
 29. Avance
 30. Avancena
 31. Avances
 32. Avancini
 33. Avanesian
 34. Avanessian
 35. Avanzato
 36. Avanzi
 37. Avanzini
 38. Avanzo
 39. Avanzoni
 40. Avinger