Фамилия Abani

Да знаете повече за фамилното име Abani означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abani да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abani.

Фамилното име Abani в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abani, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abani със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abani

Преглед на карта на фамилия Abani

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abani, за да получим точна информация за всички Abani, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abani, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abani, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abani е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abani в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abani на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abani, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abani е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abani е необичайно или несъществуващо фамилно име.

С течение на времето, фамилията Abani претърпява някои промени в написанието си или начина на изговор.

 1. Aban
 2. Abano
 3. Aubani
 4. Abeni
 5. Abana
 6. Abane
 7. Abban
 8. Abboni
 9. Aben
 10. Abene
 11. Abenia
 12. Abian
 13. Abin
 14. Abinia
 15. Abinio
 16. Abino
 17. Abon
 18. Abona
 19. Abuan
 20. Afan
 21. Affani
 22. Apana
 23. Auban
 24. Avan
 25. Avanu
 26. Aveni
 27. Aviani
 28. Abina
 29. Aaban
 30. Abonia
 31. Afana
 32. Abena
 33. Afane
 34. Abonyi
 35. Abbane
 36. Abno
 37. Afanni
 38. Abn
 39. Afano
 40. Apan