Фамилия Abang

Да знаете повече за фамилното име Abang означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abang да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abang.

Фамилното име Abang в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abang, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abang със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abang

Преглед на карта на фамилия Abang

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abang, за да получим точна информация за всички Abang, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abang, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abang, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abang е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abang в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abang на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abang, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abang е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abang е необичайно или несъществуващо фамилно име.

С течение на времето, фамилията Abang претърпява някои промени в написанието си или начина на изговор.

 1. Abango
 2. Abans
 3. Abing
 4. Afang
 5. Abeng
 6. Avang
 7. Abiang
 8. Abanco
 9. Abaunz
 10. Abbans
 11. Abens
 12. Afong
 13. Apong
 14. Avans
 15. Aifang
 16. Abbing
 17. Apango
 18. Abons
 19. Abainza
 20. Abances
 21. Abanses
 22. Abaunza
 23. Abbinga
 24. Abbink
 25. Abenza
 26. Abinger
 27. Abonce
 28. Abonjo
 29. Abonza
 30. Avance
 31. Avanzi
 32. Avanzo
 33. Avens
 34. Avins
 35. Aiping
 36. Aifeng
 37. Aphing
 38. Abanzas
 39. Avanza
 40. Abancens