Фамилия Abalem

Да знаете повече за фамилното име Abalem означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abalem да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abalem.

Фамилното име Abalem в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abalem, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abalem със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abalem

Преглед на карта на фамилия Abalem

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abalem, за да получим точна информация за всички Abalem, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abalem, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abalem, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abalem е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abalem в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abalem на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abalem, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abalem е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abalem е необичайно или несъществуващо фамилно име.

С течение на времето, фамилията Abalem претърпява някои промени в написанието си или начина на изговор.

 1. Abalon
 2. Abelen
 3. Abalém
 4. Abelan
 5. Abelin
 6. Abellam
 7. Abeln
 8. Abelon
 9. Abelyn
 10. Abilon
 11. Ablan
 12. Ableman
 13. Ablin
 14. Applen
 15. Avalon
 16. Abalain
 17. Avalin
 18. Abelma
 19. Apalmo
 20. Abelenda
 21. Abeline
 22. Abeling
 23. Abelino
 24. Abellan
 25. Abellon
 26. Abelman
 27. Abillon
 28. Ablain
 29. Ablaing
 30. Ablanc
 31. Abland
 32. Ablaneda
 33. Ablanedo
 34. Ablang
 35. Abling
 36. Abolina
 37. Abolins
 38. Aplin
 39. Appleman
 40. Applin