Фамилия Abaid

Да знаете повече за фамилното име Abaid означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abaid да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abaid.

Фамилното име Abaid в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abaid, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abaid със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abaid

Преглед на карта на фамилия Abaid

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abaid, за да получим точна информация за всички Abaid, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abaid, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abaid, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abaid е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abaid в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abaid на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abaid, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abaid е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abaid е необичайно или несъществуващо фамилно име.

Фактът, че при формирането на първите фамилни имена не съществуваше единно написание за фамилията Abaid, прави възможно намирането на много фамилни имена, подобни на Abaid.

 1. Abad
 2. Abaida
 3. Abeid
 4. Abid
 5. Apaid
 6. Abhid
 7. Aboaid
 8. Abuid
 9. Abait
 10. Abaad
 11. Aabid
 12. Abada
 13. Abade
 14. Abadi
 15. Abadia
 16. Abadie
 17. Abadio
 18. Abady
 19. Abaito
 20. Abat
 21. Abata
 22. Abate
 23. Abati
 24. Abato
 25. Abbad
 26. Abd
 27. Abdi
 28. Abed
 29. Abeidi
 30. Abida
 31. Abide
 32. Abidi
 33. Abood
 34. Aboud
 35. Abud
 36. Aubaud
 37. Avad
 38. Apid
 39. Abaut
 40. Abeide