Фамилия Abadir

Да знаете повече за фамилното име Abadir означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abadir да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abadir.

Фамилното име Abadir в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abadir, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abadir със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abadir

Преглед на карта на фамилия Abadir

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abadir, за да получим точна информация за всички Abadir, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abadir, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abadir, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abadir е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abadir в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abadir на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abadir, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abadir е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abadir е необичайно или несъществуващо фамилно име.

 1. Abbadir
 2. Abadier
 3. Abader
 4. Abdur
 5. Abidar
 6. Abdorf
 7. Avatar
 8. Abu tir
 9. Abdirov
 10. Abidri
 11. Abietar
 12. Apter
 13. Avetar
 14. Avtar
 15. Abu tair
 16. Abedrop
 17. Abatorab
 18. Apetor
 19. Aboudrar
 20. Abdoral
 21. Apetri
 22. Apthorp
 23. Abderahim
 24. Abderzak
 25. Abthorpe
 26. Abderson
 27. Abdraeva
 28. Abdraev
 29. Abd rabo
 30. Abu taher
 31. Abdraman
 32. Abderhim
 33. Abitrabi
 34. Apitara
 35. Avidueira
 36. Abedravo
 37. Abderrahim
 38. Abdirahman
 39. Abdramane
 40. Abdurrahim