Фамилия Abadía

Да знаете повече за фамилното име Abadía означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abadía да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abadía.

Фамилното име Abadía в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abadía, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abadía със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abadía

Преглед на карта на фамилия Abadía

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abadía, за да получим точна информация за всички Abadía, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abadía, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abadía, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abadía е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abadía в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abadía на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abadía, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abadía е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abadía е необичайно или несъществуващо фамилно име.

С течение на времето, фамилията Abadía претърпява някои промени в написанието си или начина на изговор.

Грешки при писането, доброволни промени от страна на носителите, модификации поради езикови причини... Има много причини, поради които фамилията Abadía може да е претърпяла промени или модификации, и от тези промени могат да се появят фамилни имена, подобни на фамилията Abadía, както можем да видим.

 1. Abada
 2. Abadia
 3. Abad
 4. Abade
 5. Abadi
 6. Abadie
 7. Abadio
 8. Abady
 9. Abaida
 10. Abaitua
 11. Abata
 12. Abida
 13. Abda
 14. Abdawa
 15. Abuda
 16. Abdão
 17. Abaidia
 18. Aabida
 19. Abaid
 20. Abaito
 21. Abat
 22. Abate
 23. Abati
 24. Abato
 25. Abbad
 26. Abbadi
 27. Abbadie
 28. Abd
 29. Abdi
 30. Abdo
 31. Abdoo
 32. Abdou
 33. Abdouh
 34. Abdow
 35. Abdu
 36. Abdy
 37. Abed
 38. Abedi
 39. Abeeta
 40. Abeita