Фамилия Abadi

Да знаете повече за фамилното име Abadi означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Abadi да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Abadi.

Фамилното име Abadi в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Abadi, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Abadi със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Abadi

Преглед на карта на фамилия Abadi

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Abadi, за да получим точна информация за всички Abadi, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Abadi, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Abadi, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Abadi е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Abadi в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Abadi на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Abadi, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Abadi е по-често срещано фамилно име и в кои страни Abadi е необичайно или несъществуващо фамилно име.

С течение на времето, фамилията Abadi претърпява някои промени в написанието си или начина на изговор.

Фактът, че при формирането на първите фамилни имена не съществуваше единно написание за фамилията Abadi, прави възможно намирането на много фамилни имена, подобни на Abadi.

Не всички фамилни имена, подобни на фамилията Abadi, имат връзка с нея. Понякога е възможно да се намерят фамилни имена, подобни на Abadi, които имат различен произход и значение.

Разбирането дали фамилията Abadi или някое от фамилните имена, подобни на нея, е било първо, не винаги е лесно. Това се дължи на факта, че има много причини, които може да са довели до промяна или изговор на фамилията Abadi по друг начин, като дава начало на нова фамилия Abadi с различен произход, но с общ корен.

 1. Abad
 2. Abada
 3. Abade
 4. Abadia
 5. Abadie
 6. Abadio
 7. Abady
 8. Abati
 9. Abbadi
 10. Abdi
 11. Abedi
 12. Abidi
 13. Avadi
 14. Abudi
 15. Aabidi
 16. Abaid
 17. Abaida
 18. Abat
 19. Abata
 20. Abate
 21. Abato
 22. Abbad
 23. Abbadie
 24. Abbati
 25. Abd
 26. Abdo
 27. Abdu
 28. Abdy
 29. Abed
 30. Abeidi
 31. Abeti
 32. Abiati
 33. Abid
 34. Abida
 35. Abide
 36. Aboudi
 37. Abtahi
 38. Abud
 39. Avati
 40. Avad