Фамилия Aabid

Да знаете повече за фамилното име Aabid означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име Aabid да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име Aabid.

Фамилното име Aabid в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с Aabid, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име Aabid със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена Aabid

Преглед на карта на фамилия Aabid

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име Aabid, за да получим точна информация за всички Aabid, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име Aabid, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име Aabid, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако Aabid е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много Aabid в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой Aabid на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име Aabid, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които Aabid е по-често срещано фамилно име и в кои страни Aabid е необичайно или несъществуващо фамилно име.

С течение на времето, фамилията Aabid претърпява някои промени в написанието си или начина на изговор.

Фактът, че при формирането на първите фамилни имена не съществуваше единно написание за фамилията Aabid, прави възможно намирането на много фамилни имена, подобни на Aabid.

 1. Aabida
 2. Aabidi
 3. Abid
 4. Aabed
 5. Aaboud
 6. Abad
 7. Abaid
 8. Abbad
 9. Abd
 10. Abed
 11. Abeid
 12. Abida
 13. Abide
 14. Abidi
 15. Abud
 16. Apid
 17. Aabedi
 18. Apaid
 19. Abhid
 20. Aabade
 21. Abbud
 22. Abuid
 23. Abied
 24. Abit
 25. Aafedt
 26. Abada
 27. Abade
 28. Abadi
 29. Abadia
 30. Abadie
 31. Abadio
 32. Abady
 33. Abaida
 34. Abat
 35. Abati
 36. Abbadi
 37. Abbitt
 38. Abbot
 39. Abboud
 40. Abdi