Фамилия ádám

Да знаете повече за фамилното име ádám означава да знаете повече за онези хора, които по всяка вероятност споделят общ произход и предци. Това е причината, поради която е обичайно фамилното име ádám да бъде по-разпространено в определени страни по света, отколкото в други. На тази страница е възможно да знаете кои са страните на планетата, в които има по-голям брой хора с фамилно име ádám.

Фамилното име ádám в света

Глобализацията е явление, което накара фамилните имена да се разпространят много по-далеч от страната, в която произхождат, така че можем да намерим азиатски фамилни имена в Европа или американски фамилни имена в Океания. Същото се случва и в случая с ádám, което, както се вижда, е възможно да се гарантира, че това е фамилно име, гордо представено в почти целия свят. По същия начин има страни, в които броят на хората с фамилно име ádám със сигурност е по-голям от този на останалите страни.

Картата на фамилните имена ádám

Преглед на карта на фамилия ádám

Възможността да разберете на картата на света кои държави имат най-много фирули в света е много полезна. Поставяйки се на картата на света, върху конкретна държава, ние можем да видим точния брой хора, които носят фамилното име ádám, за да получим точна информация за всички ádám, които можете да намерите в момента в тази страна. Всичко това също ни помага да разберем не само откъде идва фамилното име ádám, но и как хората, чийто произход е част от семейството с фамилното име ádám, са се преместили и преместили. По същия начин можем да видим в кои страни са пуснали корени и са се развили, поради което, ако ádám е нашето фамилно име, е привлекателно да знаем на кои други места по земното кълбо може някога да е мигрирал наш прародител.< /p>

Държави с най-много ádám в света

Ако се вгледате внимателно, на този уебсайт представяме всичко, което е важно, за да имате реална информация кои страни имат по-голям брой ádám на цялата планета. По същия начин е възможно да ги видите по много графичен начин на нашата карта, в която страните, в които живеят по-голям брой хора с фамилно име ádám, могат да се видят боядисани в по-силен тон. По този начин и с прост поглед можете лесно да намерите кои са страните, в които ádám е по-често срещано фамилно име и в кои страни ádám е необичайно или несъществуващо фамилно име.

Често срещаме фамилии, подобни на ádám. Това се дължи на факта, че много пъти фамилията ádám претърпява мутации.

 1. Adám
 2. Adán
 3. Adam
 4. Adem
 5. Adham
 6. Adim
 7. Adm
 8. Adom
 9. Adoum
 10. Adum
 11. Adón
 12. Aadam
 13. Adain
 14. Adama
 15. Adame
 16. Adami
 17. Adamo
 18. Adamu
 19. Adamy
 20. Adan
 21. Adana
 22. Adano
 23. Addamo
 24. Adden
 25. Addona
 26. Adema
 27. Ademi
 28. Aden
 29. Adena
 30. Adhami
 31. Adin
 32. Adina
 33. Adine
 34. Adion
 35. Admi
 36. Adney
 37. Adon
 38. Adona
 39. Aduna
 40. Adwan